Renginiai

Kalėdinis karnavalas 2013

Gruodžio 27 d. Kidulių pagrindinėje mokykloje vyko ilgai lauktas Kalėdinis karnavalas. Jis pratęsė Kalėdinių stebuklų metą ir padovanojo mokinių tėveliams ir svečiams šventinį vakarą ir gerą nuotaiką. Karnavalo metu mokiniai atskleidė savo įvairiapusiškus talentus: šokių, teatrinius, muzikinius. Tam buvo palanki ir pati karnavalo tema – „Stebuklinga kalėdinė kelionė aplink pasaulį“, kurią mokyklos mokiniai pasirinko iš anksto.

Karnavalui atsakingai ruošėsi ir jame dalyvavo visos klasės. Vakaras prasidėjo 5 klasės mokinių pasirodymu, kuris nukėlė mus į Indiją. Po jų vakaro vedėjos Rita ir Lina pristatė 6 klasės pasirodymą apie Graikiją su tradiciniu jų šokiu sirtakiu. Su 7 klasės mokiniais nukeliavome į Angliją. Meksiką pristatė 8 klasės mokiniai pademonstravę laukinius vakarus su daina „Sombrero”. Devintokai priminė mums kaimynų rusų dainas bei sušoko pagal populiarą rusų liaudies dainą „Kalinka”. Klasių pasirodymus užbaigė dešimtokų sukurtas vaidinimas iš eskimų gyvenimo, kuriame buvo galima išvysti trumpą meilės istoriją ir sušildantį šokį.

Štai toks nuotaikingas ir linksmas buvo šis karnavalas, visiems suteikęs daug teigiamų emocijų, pradžiuginęs šilta, kalėdine atmosfera. Visos karnavale dalyvavusios klasės pasirodė puikiai ir įrodė, kad esant aktyviems ir kūrybingiems, galima suteikti daug džiaugsmo sau ir kitiems.

[justified_image_grid]